2014. január 1., szerda

Kritika #6

Sziasztok! Még mielőtt belekezdenék bármibe is, szeretnék bemutatkozni. Faith vagyok, újdonsült társszerkesztő. Néhányan esetleg ismerhettek egy bizonyos Kimi Räikkönen-es fanfictionből adódóan.Nem igazán szeretnék sokat beszélni magamról, úgyhogy bele is vágnék a kritikába.


Avagy hogyan vétsünk apró, de jelentős hibákat..

Történet:
Mielőtt elkezdeném kivesézni a sztorit, meg kell említenem egy nagyon fontos dolgot. Ez pedig nem más, mint az automatikusan induló zenelejátszó. Nem, nem, és ismétlem.. NEM! Mindig is a halálom volt a magától elinduló zene. Megértem, hogy így teljes az összkép, de gondolj csak bele. Böngészget valaki a neten, hallgat egy neki tetsző, kellemes zenét, megnyitja a blogot, aztán BUMM. Mint a villámcsapás, úgy éri Demi Lovato hangja. Amennyire kezdő hiba, annyira zavaró tud lenni. Illetve nagyon okos dolog, ha valaki nem tudja rendesen átadni az érzelmeket (enyhe célzás), és ezzel próbálja ezt kompenzálni. Ha már az érzelmeknél tartunk, vágjunk is bele a történetbe. Adott a főszereplő, jelen esetben Harry Styles, akit szerintem senkinek nem kell bemutatnom, illetve élete szerelme, Judy. Tekintve, hogy eddig csak a prológust osztottad meg az olvasókkal, nem tudhattunk meg túl sok mindent a szereplőkkel kapcsolatban. Tipikus pasi, akinek összetörték a szívét, ezért az alkoholba menekül. Egyelőre Judy sem tűnik sokkal összetettebb karakternek, bár ennek ellenére nekem meglehetősen antipatikus. Két pasi egyszerre? Nem rossz. Mindenképpen le kell, hogy írjam azt is, hogy nekem eddig semmilyen komolyabb érzés nem jött át. Se fájdalom, se szomorúság, se semmi. Persze ebben benne lehet az is, hogy nem igazán csípem Harryt. Összességében, egyelőre nekem kicsit - nagyon - sablonnak tűnik, bár ahogy azt te is leírtad, "ez nem az a fajta történet". Remélem, hogy az általam leírtak változnak a történek előrehaladtával. Ami a helyesírásodat illeti, eltekintve néhány vesszőhibától, és igekötős igék különírásától egész jó.

Kinézet:
Akármennyire szeretnék, nem tudok belekötni, ez tényleg szép munka. Egyedül annyi kivetnivalót találok, hogy a szöveget igazán állíthattad volna sorkizártra, mert ez így kicsit kusza.

10/4,5


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése