2014. január 1., szerda

Kritika#5

My Life For You


Döbbenet.. tényleg.. sokk..

Történet:
 Őszinte leszek: nekem egyáltalán nem tetszett! Persze ízlések és pofonok, de hát most na. Miért? A cselekmény összevissza van, tőmondatokat használsz és a mondataid semmi logikát nem követnek. Olyan, mintha csak dobáltad volna a szavakat olyan "csak lesz belőle valami" elven. Már az első fejezet sem követ semmilyen logikát. Homályosan van felvezetve az előzmény, értem én hogy legyen az olvasónak fantáziája, viszont kell hozzá egy író, aki adja hozzá az alapanyagot! Aztán, az írásképed: párbeszédeknél a kötőjel után szóközt teszünk, a vesszőkkel is elég sok hiba van. Éééés ami nagyon csipi a csőrömet: miért kellenek oda a képek? Író vagy, jesszusom, az a dolgod, hogy leírd, amit meg akarsz eleveníteni az emberek képzeletébe, ne használj képeket. Utálom, ha képeket használnak történetekben, olyan, mintha megerőszakolnák az írást magát! Én azt mondom, szüneteltesd a blogod és gyakorolj NAGYON SOKAT, mert ezt én még nagyon jó szándékkal sem nevezném írásnak. Annyira rossz fantáziád nincs, hogy ne sikerüljön, tényleg gyakorolj, gyakorolj, maradj egyedi és hagyd a francba a hülye képeket. (ja és még megjegyzem: az a 7 kiló könnyes rész.. nos.. mivel a könny ugyebár víz a víz meg ugye folyékony halmazállapotú ezért azt általában literbe mérjük, ha már drámaivá akartad változtatni a mondatot!

Kinézet:
 Gyorsan cseréld le a fejlécet, mert egyáltalán nem szép, nem illik a háttérhez, ami viszont tetszetős. A kinézetbe belerondít, hogy sem az oldalsávban, sem a bejegyzésekben nincsenek a képek normálisan méretezve, így itt-ott kilógnak.

Így a végére néhány jó tanács: először is keress olyan embereket, akik elolvassák a történeteidet amíg még nincs publikálva, de ne barátnőket, mert hidd el ők - akármilyen maga a történet - úgyis azt fogják mondani, hogy jó. A fejezeteknek adj érthetőbb címet, amivel az olvasó összefüggésbe tudja hozni a szövegkörnyezetet, mert így csak bonyolítod az amúgy sem túl rózsás helyzetet. Említettem már, de inkább többször mondom el A KÉPEKET NAGYON GYORSAN HAGYD EL! Ne legyél tucat, ha pedig csak divatból kezdtél írni hagyd is abba. Amint lesz egy olyan szintű sztorid örülnék, ha felkeresnéd a Kattant kuckó szerkesztőséget, hogy láthassuk mennyit fejlődtél és alaptalan legyen a vádam, miszerint nem veszed komolyan csak a környezeted hatására írsz!

10/2
   

3 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne haragudj,de te kérted a kritikát és most semmit se változtatsz?Ez egy kevéske egoizmus nem gondolod?Remélem a többi kritika oldalt megkíméled;)

      Törlés
  2. épp ez a baj, hogy ilyen alapon írsz! meggyalázod az írást és ha ezt nem veszed észre akkor közröhej tárgyává teszed ki magad! Nem vagy jó író! Kritika íróktól kértél kritikát, akik nem fognak neked habcsókokba bújva jópofizni! El kellene fogadnod a valóságot!

    VálaszTörlés